tiistai 4. lokakuuta 2016

Renkomarkkinat

Tapahtuma oli Renko markkinat. Ne ovat joka heinäkuussa Rengossa järjestettävät markkinat, jonne tulee aina muiltakin paikkakunnilta väkeä. Ne ovat ainoa iso tapahtuma Rengossa. Renkoviikko huipentuu lauantaina Renko markkinoihi. Renkoviikolla on joka päivä erilaisia tapahtumia. Markkinoilla on myös traktori- ja autoesittelyjä ja baarissa on karaokea ja kaikenlaista muuta tekemistä löytyy, ei vain myyntikojuja.


Olin paikalla, koska se on perinne monille mennä markkinoille tapaamaan tuttuja ja mahdollisesti ostamaan jotain kivaa. Olen käynyt markkinoilla ensimmäisen kerran 4-vuotiaana ja siitä eteenpäin joka vuosi. Pienenä kävin vanhempieni ja isoveljeni kanssa, mutta nykyään käyn siellä kavereiden kanssa, yleensä ostamme jotain yhteistä ja pelaamme pelejä ja vain kiertelemme torilla. Toissavuonna ostimme kaverini kanssa samanlaiset lippikset, mutta minun lippikseni katosi luokkamme mökkireissulla :(.


Olen oppinut, että jos on markkinoilla myyjänä tai muuten töissä on tärkeää olla todella ystävällinen ja helposti lähestyttävä ja on osattava myydä tuotteitaan innokkaasti ja asiantuntevasti. Siisti ja hieman huomiota herättävä koju, jossa on esim erilaisia käsitöitä houkuttaa asiakkaita. Jos myyjä on tämän lisäksi ystävällinen ja sopivan tuttavallinen tulee kojusta ostettua jotai paljon todennäköisemmin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti