keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Luontomatkailuyritys - Etelä-Savo

Lomalehto cottages

Lomalehto cottages tarjoaa upean  suomalaisen mökkielämyksen. Kaikki mökit sijaitsevat Saimaan rannalla. Järvellä voi käydä kalastamassa, melomassa, soutamassa tai uimassa. Mökkien vierestä lähtee 2km pituinen luontopolku. Lomalehdon metsissä voi marjastaa, sienestää, patikoida ja myös pienriistan metsästys onnistuu alueella. 

Kuvahaun tulos haulle lomalehto cottages
Kalastus on mahdollista mato-ongella, virvelillä, katiskalla tai verkolla. Yritys järjestää asiakkailleen heidän tarvitsemansa viehekalastusluvat.

Pienriistan metsästys ajoittuu riistalajista riippuen elokuun lopusta helmikuun loppuun. Tyypillisiä saaliseläimiä on metsäkanalinnut ja jänikset.

Luontopolkureitin varrella on kota, jossa voi levähtää ja keittää vaikka nokipannukahvit ja paistaa makkaraa.

Yritykseltä on myös mahdollista vuokrata välineitä. Kesällä vuokrattavia välineitä ovat kanootti, kajakki, soutuveneen purjevarustus, lisävene, perämoottori ja polkupyörä. Talvella lumikengät, sukset, potkukelkka ja pilkkivälineet.

Talvella mökin vuokratessa voi hiihtää, mökin vierestä lähtee 4,5km pituinen hiihtolatu. Myös lumikenkäily, pilkkiminen ja avantouinti ovat mahdollisia aktiviteetteja. Lähialueelta löytyy myös pulkkamäki. Moottorikelkkasafari on myös mahdollisuus.

Sijainti:

Lomalehto cottages sijaitsee noin 70km päässä Savonlinnasta. Matkaa Mikkeliin on 114km ja 99km Lappeenrantaan. 















Yrityksen sosiaalinen media:

Yrityksellä on Instagram-, Facebook- ja nettisivut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti