maanantai 26. syyskuuta 2016

Jämsä

Jämsän reissusta jäi todella hyvät, mutta väsyneet fiilikset. Opin, että isolle ryhmälle ohjelman suunnittelu on todella tarkkaa ja vaativaa hommaa. Aikataulujen suunnittelu on vaikeaa ja matkan aikana tulee kaikenlaisia yllätyksiä myös ohjelman suunnittelijoille. Paintballissa olisi voinut olla enemmän aikaa, koska pelaaminen oli todella kivaa, joten niille ketkä eivät pelaamaan tulleet olisi voinut olla jotain erilaista tekemistä, niin olisimme saaneet pelata pidempään.


Oli kiva tutustua uusiin ihmisiin ja viettää aikaa yhdessä ryhmän kanssa. Ryhmäydyimme luokan kanssa niin paljon, kun tästä enää voi ryhmäytyä, koska olemme todella tiivis ryhmä. Tutustuimme myös muutamaan jämsäläiseen. Heidän kanssaan oli kiva jutella ja huomata eroja kotikaupungeissamme ja tavoissamme.


Reissu ylitti odotukset, koska aluksi ei tehnyt mieli lähteä, mutta jo reissun alkuvaiheilla mieli muuttui ja olisin viihtynyt pidempäänkin. Matka painui mieleen ja oli todella kiva reissata luokan kanssa ja muutenkin oli todella hauskaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti